Zorgpad Stervensfase nu nog beter inzetbaar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
iknl
Nieuwsbrief
Oncologische zorg | september 2021
Zorgpad Stervensfase | Ziekenhuisversie
Dit zorgdossier kan worden ingezet als het multidisciplinair team verwacht dat de patiënt binnen enkele uren/dagen komt te overlijden. Het zorgpad bestaat uit drie delen: beoordeling bij ingaan stervensfase, systematische observatie van symptomen en zorg na het overlijden.
Download
 
 
 
23 september | online
Startbijeenkomst Zorgpad Stervenfase
Overweegt u als projectleider de implementatie van het Zorgpad Stervensfase in uw organisatie? Meld u dan last minute aan voor deze introductiebijeenkomst.
Aanmelden 
 
 
 
 
nog 6 dagen | sep-dec 2021
Oncologisch spectrum
Tijdens deze basiscursus krijgt u kennis van tumoren; van anatomie en epidemiologie tot diagnostiek, behandeling en nieuwe ontwikkelingen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor sommige dagen
Meer informatie 
 
 
 
 
15-17 november | Reehorst, Ede
V&VN oncologiedagen
De dagen zijn bedoeld voor (oncologie)verpleegkundigen, physician assistants, verpleegkundig specialisten, researchverpleegkundigen, docenten, onderzoekers, beleids-/staffunctionarissen en leidinggevenden.
Meer informatie 
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
 
IKNL
Over IKNL
Werken bij ons
Contact & kantoorlocatie
info@iknl.nl
Twitter   Linkedin   Youtube
Website
Kankersoorten
NKR
R&D
Palliatieve zorg
Kanker & leven
NKR Cijfers
COVID-19