Meer aandacht nodig voor buikvliesuitzaaiingen bij longkanker
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
iknl
Nieuwsbrief R&D
september 2021
NIEUW: folder 'Registratie van kanker' nu ook in het Engels beschikbaar
De gegevens van alle patiënten met kanker staan in de Nederlandse Kankerregistratie (NKR). IKNL beheert deze databank en sprak met de ziekenhuizen af hen met deze patiëntenfolder te ondersteunen bij hun informatieplicht hierover richting patiënten. U kunt deze folder en nu dus ook de Engelstalige versie gratis bestellen in onze website.
Bestel nu
 
 
 
10 september 2021
Congres Kanker & Leven
Congres over de gevolgen van kanker, met lezingen over kanker en werk, late effecten van behandelingen en voeding en beweging. Luister en discussieer mee! Opgeven kan nog.
Meer informatie 
 
 
 
 
7 DAGEN | van 17 SEP - 3 DEC 2021
Oncologisch Spectrum 2021
De basiscursus oncologie voor niet-medici start weer op 17 september. U kunt zich nog opgeven. U krijgt kennis over tumoren; van anatomie en epidemiologie tot diagnostiek, behandelingen en nieuwe ontwikkelingen. 
Meer informatie 
 
 
 
 
SAVE THE DATE | 30 november 2021 | ONLINE
NKR symposium: Samen naar morgen
Het symposium van de Nederlandse Kankerregistratie (NKR) staat dit jaar in het teken van de toekomst. Hoe draagt de kankerregistratie bij aan het reduceren van de impact van kanker?
Meer informatie 
 
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
 
 
IKNL
Over IKNL
Werken bij ons
Contact & kantoorlocatie
info@iknl.nl
Twitter   Linkedin   Youtube
Website
Kankersoorten
NKR
R&D
Palliatieve zorg
Kanker en leven
NKR Cijfers
COVID-19